Поръчки направени до 11:00 часа, доставяме в рамките на 3 работни дни. инфо

Конкурентни предимства

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 160 ЛВ

Кралът знае, че времената са трудни и разходите понякога идват в повече, затова сме решили да си ги разделим и то така, че когато направите покупка над 160 лв получавате безплатна доставка.

УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТИТЕ  

Кралският екип е тук за Вас от понеделник до петък от 9:00 - 17:00 часа за да отговори на всичките Ви въпроси! Без значение дали имате въпрос относто размера на салфетки, избора на цвят на балони или искате да проследите поръчката си, те винаги ще се радват да ви съдействат. 


СТОКИ НАЛИЧНИ НА СКЛАД  

Какво точно означава това? Всичките ни стоки са обикновено налични на склад, дори и ако не е така, ние можем да ги имаме в наличност до 3 дни. 


Гаранция за възстановяване на пари

Ние разбираме, че понякога се случва, че поръчаният от вас продукт просто не ви допада, така че HeliumKing независимо от причината предлага на нашите клиенти 100% възстановяване на сумата за стока ако тя бъде върната в рамките на 14 дни от дата на доставката. Просто ни го изпратете в оригиналната му опаковка и ние ще се погрижим за останалото.


Подарък за поръчка

Кралят иска да зарадва своите привърженци и затова при покупка на продукти над 160 лв ще получите подарък.


Приятел на околна среда

И самият крал HeliumKing винаги се стреми да помага да поддържа околната среда в най-доброто ѝ състояние. Някои от основните промени свързани с околната среда, които направихме: Използваме опаковки за рециклиране за повече от 90% от продуктите, които продаваме. Не използваме бабъл фолиа, които са опасни за околната среда, но използваме хартия и картонени кутии, които не са били нужни в нашата дейност. Кралят винаги се интересува от нови начини да бъде по-екологичен, така че не се колебайте да споделите вашите предложенията с нас като ни пишете на info@heliumking.bg.